14 iunie 2010

Orasul PA - etapa 13 (de cosmar)

Tema: Strada Ulmilor, gazda etapei: Ioana.
Dupa esecul din etapa trecuta, am cumparat arbitrii. Cu link-uri. Am primit 9 puncte si mai mult decat numarul lor ma bucura ca au venit de la 5 arbitri. Poate chiar le-a placut PA-ul meu:

Fiecare cu cosmarul lui
Locuiesc intr-un apartament dintr-un imobil situat pe strada Ulmilor, peste drum de faleza, chiar langa parcul din Orasul Electric, marginit de macadam intr-o parte si de cimitir in alta. Am plecat de pe scena tarziu, altfel as fi mers la o pizza la Citty Mall. Cand am ajuns in statia de langa semafor tocmai venise autobuzul. Nu puteam sa-l ratez, pana venea altul mi-as fi mutat mult si bine greutatea de pe un toc pe altul. Ce sa-i faci, avem si noi, femeile, un cosmar. Eu am doua. Celalalt ma asteapta in scara blocului.
Etichete: PA-uri, link-uri

3 comentarii:

  1. Care-i, hihi, al doilea cosmar ?
    Nu te-as fi bunuiiit... Le-ai combinat tare bine, chiar au noima.
    (Noul look al blogului e, de departe, cel mai fain de pana acum !)

    RăspundețiȘtergere
  2. A, deci iti place! Conteaza mult sa-ti placa tie, nu ca am ramas cam singurele pe aici dar te stiu cu spirit critic si gusturi bune (aia cu de gustibus ...nu se pune in cazul asta)
    Si acum sa raspund la hi-hi! Al doilea cosmar: un sot gelos. Sau...un criminal in serie. Te asteapta in scara blocului si...BAU!

    RăspundețiȘtergere
  3. Welcome, Tong!
    Thanks for greetings and invitation!

    RăspundețiȘtergere

Hai, curaj!