11 iunie 2014

Luna cu cirese

Se face un banal aluat de chec, se pun cirese (negre, zemoase) in loc de visine, (asa cum se prepara in mod obisnuit).
Dupa ce am "fabricat" prajitura, ca sa aiba un spil, am taiat-o in forma de luna si semiluna, ca tot e cunoscut iunie ca "ciresar", si am botezat-o "Luna cu cirese".
In noaptea aceea i-am spus lunii sa-si puna niste cercei la ureche, si ea, sireata, a stiut despre ce cercei era vorba...



















etichete: miercurea fara cuvinte; luna

6 comentarii:

  1. Super idee! Arata asa de bine, mi-ai facut pofta!
    Numai bine iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Arata foarte bine, felicitari!
    O seara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Liviu
    multam fain! a fost cam noroasa, noroc cu miercurea fara cuvinte intotdeauna frumoasa

    @ Vulpita, numai bine si calatorii cat mai frumoase!

    @GabiA
    Multumesc, seara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  4. cirese negre, hmmmm imi inchipui cat de delicioase sunt! Ptrajitura arata deosebit de apetisant, pacat ca monitorul nu m-a lasat sa patrund pana la farfurie ;))
    happy WW!

    RăspundețiȘtergere
  5. draga Carmen, comentariul tau ma determina sa fac o precizare: dupa ce se coace prajitura si se raceste se toarma zeama lasata de cirese - eventual data un clocot cu putin zahar - asta ca sa nu induc in eroare cu... monitorul. E mai buna asa, imbibata, mai ales dupa ce sta la rece.
    Si, cine stie, poate pe viitor o sa patrunzi prin monitor pana la farfurie, eu las deschisa portita monitorului... ca o sa aiba o portita, atunci.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc, am notat :) Si, bineînteles abia astept sa prind momentul cand ma lasa monitorul sa-mi bag mâna ;))

      Ștergere

Hai, curaj!