22 octombrie 2009

Am pus de un PA, noi, PA-uritorii (fauritorii de PA uri)

Sigur ca da! Calin face iar militarie cu noi ...ne-a pus la treaba! Si noi, amaratii de noi, atat asteptam! Bolnavi ce suntem! Cel putin eu, ce sa o mai dau cotita, atat asteptam!
Peste sufletul imbracat in blues jeans am tras repede halatul cu buzunarele doldora de PA-uri. Pai n-am incotro, te pui cu instigatorul la PA-uri?
A naibii nascocire si PA-ul asta ramificat...ca si gimnastul meu.
Si marele maestru lanseaza: pe locuri, fiti gata, start: "Am nimerit in plina nebunie"
Gabi adauga: "Depărtarea de realitate se poate face încet, folosind rotiţele fără zimţi". Eu lipesc: "Oratorul stia foarte bine ce are de facut"si apoi "Il simteam incordat ca pe o fiara inainte de atac atunci cand, simtind ca multimea s-a potolit si il asculta suficient de atenta, pregati asaltul final asupra constiintelor"
De acum trebuie sa pregatesc finalul ca-s mai mult de 50 de cuvinte...noroc ca l-am prevazut de cand am lipit prima propozitie...altfel cum?
Si pentru ca il simpatizez foarte mult pe Fisic, il bag si pe el in portie. Si gata, PA-ul e conturat, il finalizez mintenas...

Stapanul rotitelor
Am nimerit in plina nebunie. Depărtarea de realitate se poate face încet, folosind rotiţele fără zimţi. Oratorul stia foarte bine ce are de facut. Il simteam incordat ca pe o fiara inainte de atac atunci cand, simtind ca multimea s-a potolit si il asculta suficient de atenta, pregati asaltul final asupra constiintelor. Se simtea stapanul rotitelor din mintea fiecaruia. In coltul opus al pietei, Fisic, o piticanie de om de un metru cincizeci, striga in gura mare ceva; nu intelegeam decat ca oferea ceva. Privesc spre orator si il vad cum trece de la extaz la agonie pe masura ce multimea ii intoarce spatele si migreaza spre Fisic. Aud intr-un tarziu si cuvantul care a declansat interesul subit al multimii: "gratis".

Eticheta: PA-uri

10 comentarii:

  1. Gratis - într-adevăr, este cuvântul magic... Bun PA-ul...

    RăspundețiȘtergere
  2. Împrumut idei, căci mă aflu în campanie... Orez am dat, ţuică fiartă am dat...

    RăspundețiȘtergere
  3. Vania, daca afli ce ofera Fisic sa-mi spui si mie marturisesc ca as fi dat exemplu de produs dar nu mi-a dat prin cap ce sa aleg asa ca am ales solutia...orice gratis!

    RăspundețiȘtergere
  4. Calin
    Fisic asta...mare figura!
    Mai ales dupa ce s-a insurat si mai are si un copil...pe Pesin!Remember?

    RăspundețiȘtergere
  5. Best things in life are free!
    Count on me, Fisic! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. @cell61
    o sa-i comunic, s-ar putea sa-l mai vad!
    ...cum o fi Fisic in english? ca substantiv comun, zic

    RăspundețiȘtergere
  7. Cred că "pile" ;)
    Și cu rezonanțe românești, ce coincidență :))

    RăspundețiȘtergere
  8. @cell
    pile? nu-i vorba de fise de cazinou?...glumeam!

    RăspundețiȘtergere

Hai, curaj!