11 noiembrie 2009

Campanie de sustinere si promovare a Papetiturilor la etapa care scoate flacari

Votati-ma! N-o sa mi se urce la cap! As putea sa ma autovotez dar n-o fac...am incercat o data si m-am simtit groaznic! In schimb mi se pare corect sa ma promovez... macar pe blogul meu, nu?

Etapa a treia a concursului de PAfoto, i-as spune etapa care scoate flacari, se incheie maine la 10. Apoi urmeaza votarea. Sunt multe PA-uri bune dar bineinteles ca ale mele sunt cele mai bune!
Cei ce vor sa ma voteze, adica foarte-foarte multi din randul celor 2 cititori ai blogului meu, trebuie sa procedeze in felul urmator: maine, imediat dupa ora 10 trimiteti voturile la adresa ticorosu@yahoo.com. Regula ca votarea sa fie valida este sa alegeti maxim trei autori si sa impartiti intre ei 10 puncte. Deci stiti: mie imi dati 8 si celorlalti cate unul de caciula. Stiu ca ati vrea sa imi dati mie toate cele 10 voturi dar nu se poate - nu vor fi luate in considerare daca nu respectati regula (varianta minimalista).
Iata si cate ceva despre PA-urile scrise de mine special pentru aceasta etapa:
1. Definitie - in care explic ce e un PA chiar printr-un PA. Genial, nu? Aveti de-a face cu un deschizator de drumuri, incurajati-l!
2."Hot" fara ficat, sef necondamnat - un PA care aluneca din mitologie pana in zilele noastre ca pe role, pe rime. In plus poate fi interpretat si imi pare bine...barem cu atat sa ma aleg de pe urma politicii din tara asta!
3.Vestala - un PA despre care n-as spune prea multe... e de corazon! Sper ca observati singuri cat de simplu si la obiect este. Nici nu mi-au trebuit toate cele 500 de semne...
Mai jos aveti cele trei Papetituri - in cazul in care vreti sa le si cititi inainte de a le vota.

Definitie
De cand scria PA se intampla sa exclame tot mai des: este ca un PA! Pana si cafeaua preferata, espresso, i se parea ca seamana cu un PA. “Merg sa iau un PA”- spunea si zambea misterios. Intr-o zi a vazut un foc cu flacara mai asa, intr-o parte. L-a asemuit cu un PA: la inceput mocneste apoi izbucneste. Te incalzeste si te ia cu el. E iute si sprintar. Sau constant arzator pentru ca in final sa te arda.

“Hoţ” fara ficat, sef necondamnat
Oamenii erau lipsiti de foc – darul acesta Zeus nu le-a dat. Dar intr-o noapte Prometeu i l-a furat. Asa se face ca “hoţul”, din ordinul lui Zeus, a ramas fara ficat. Cu toate acestea Zeus n-a fost condamnat. Zeu-sef fiind, nici n-a fost judecat.

Vestala
Am cladit un templu inimii tale si as fi vrut sa fiu vestala in el. Dar tu nu erai decat un biet muritor. Si nici acela complet utilat pentru iubire: iti lipsea sufletul.

NU UITATI! Votati LePetitPrince! Ma bazez pe voi.

Labels: alte texte, PA-uri

9 comentarii:

  1. Pentru o clipă m-am speriat!:)
    Ptiu drace, a intrat Micul Prinţ în cursa pentru preşedinte.:)

    RăspundețiȘtergere
  2. @star
    ha-ha...chiar? credeai ca fac lobby pentru careva?
    neeeee, poate daca mai era unul asemeni lui Ratiu daca ti-l mai amintesti

    RăspundețiȘtergere
  3. He He,
    văzusem de ieri postarea ta, dar nu am comentat nimic, pentru că termenul de votare a început să curgă de astăzi, de la ora 10. Adică, ai început campania electorală cam devreme :))

    Să vedem, să vedem...Mie-mi plac, ţi-am spus-o. Mă bucur că te-ai decis să propui acea variantă cu sufletul :)

    RăspundețiȘtergere
  4. @cell
    sa-ti spun un secret
    varianta cu sufletul e mai competitiva, fiind mai explicita, dar in spiritul PA-urilor, care trebuie sa ciupeasca putin este cealalta

    Devreme? eu zic ca tarziu am postat la ora 19 si deja votul cred ca s-a terminat...cand sa citeasca lumea, peste noapte? Si mai ales ...cine?

    RăspundețiȘtergere
  5. Înţeleg ce spui despre primul PA. Eu sunt şi nu prea sunt de acord. Dacă al doilea mi se pare că are fluenţă, despre primul am senzaţia că se termină brutal. E doar senzaţia mea, posibil să mă înşel. Şi posibil să nu fiu în stare să o explic prea bine :)

    Cât despre vot, de ce spui că s-a terminat? Se votează după termenul de propunere al PA-urilor, iar acest termen a fost astăzi, la ora 10:00. Sau nu e joi astăzi? :)

    RăspundețiȘtergere
  6. @cell
    ia gandeste-te, cum e cand te arzi? arshi! nu? e scurt si destul de brutal... exista o categorie de PA-uri care e "bine" sa se termine asa;
    Sunt benefice discutiile acestea dintre noi, ma intereseaza parerea ta in mod deosebit...sa intri mereu aici ca o sa-ti spun din "secretele" mele de autor de PA-uri, da, ma consider astfel. Nu e mare lucru, un Gabor sau Lisandru m-ar sufla cu un gest dar le simt destul de bine si eu...nu sunt decat cateva luni de cand m-am apucat de scris, ca activitate curenta la modul un strop pe zi. Tu scrii foarte bine despre chestiile prin care ai trecut si ultimul PA scris e altfel decat cele de pana atunci.
    Mai am sa-ti spun o gramada despre PA-uri... Despre vot, hai da-l incolo, eu ziceam de promovare...imi vindeam produsul...am pus si eu campanie electorala in loc de promovare...e de sezon!

    RăspundețiȘtergere
  7. Astfel de alegeri îmi provoacă o mai mare plăcere decât cele pentru preşedintele României sau pentru referendum... Votaţi Le Petit Prince, merită! Şi nici nu lansează promisiuni electorale! Nişte mici, ceva, nişte bere????

    RăspundețiȘtergere
  8. @cris
    Asa da! zic sa nu mai asteptam rezultatele!

    RăspundețiȘtergere
  9. @ cris
    sa dansem...ca Zorba, voiam sa zic!

    RăspundețiȘtergere

Hai, curaj!