21 aprilie 2010

Pierdut bun simt

Mi se pare cumplit sa umblu cu un fir dus la ciorapi. Daca cineva observa inaintea mea si imi atrage atentia, ma grabesc sa-i multumesc sincer, cu recunostinta. Nu stiu de ce cand sar eu in ajutor, si o fac cat se poate de discret, unele persoane par deranjate si reactioneaza de parca din cauza mea li s-au rupt ciorapii sau li s-a deschis fermoarul. Nu astept palma, dispar repede.
Pierdut bun simt, gasitorului ranchiuna vesnica.

Eticheta: scurte
Tags: cumplit, fir, ciorapi, atrage atentia, sincer, recunostinta, ajutor, sar, discret, persoane, deranjate, palma, bun simt, gasitor, ranchiuna

12 comentarii:

  1. Cine te-a supărat? Spune-ne, că avem noi grijă de ea/el ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. De fapt am vrut sa spun doar atat: daca gasesti bunul simt pierdut de cineva sa nu te apuci sa i-l duci inapoi...o sa-ti poarte ranchiuna vesnica. Am (mai) zis.
    Multu' pentru solidaritate (oculara).

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu toata lumea crede ca tu chiar i-ai vrut binele,de aici si reactia adversa...ca la unele medicamente:)).

    RăspundețiȘtergere
  4. Mie mi se pare o idee extraordinară ajutorul de orice fel.
    Lasă-i pe ranchiunoşi în plata Domnului.;)

    RăspundețiȘtergere
  5. Off topic:
    http://noaptebunacopii.wordpress.com/2010/04/21/premiu-i-cu-coronita/

    ai un premiu la mine pe blog.

    RăspundețiȘtergere
  6. angi si star, datorez sinceritate grijii voastre asa ca va spun: daca e vreun pic de dramatism in text nu-l luati ca atare, e doar o constatare, da?

    RăspundețiȘtergere
  7. Data viitoare sa ii lasi sa stea asa cu ciorapii rupti, cu prohabul desfacut, cu frunze in par, cu mizerie la nas. Ha ha!Nu merita ajutor!

    RăspundețiȘtergere
  8. Adele, te rog sa ma scuzi, am vazut off topic si credeam ca e un link cum mai pui tu cateodata la comentarii dar vad ca e mai mult de atat; iti multumesc mult pentru premiu si pentru vizita, am in vedere sa ajung si eu la tine, multu inca o data!

    RăspundețiȘtergere
  9. Draga mea, când las doar un link la comentarii, nu o fac să-mi fac "reclamă", cum ştiu că se interpretează, o fac pentru că postarea mea are legătură, într-un fel sau altul cu destinatarul căruia i-am lăsat link-ul. :)
    Mai ales că pe "blogspot" pingurile nu sunt vizibile automat, ca în wordpress.
    De regulă, îmi place să las comentarii relative la postare.
    Probabil că, din punct de vedere tehnic, nu este corectă metoda mea, dar... încă sunt începătoare în ale blogerr-itului. :)
    Aşa că... no offence!

    Referitor la premiu, cum spuneam şi pe blogul meu, cu toată prietenia! Eşti în lista mea de favoriţi, te citesc, chiar dacă nu comentez - nu am inspiraţie întotdeauna - :) - şi mi-a fost greu să aleg numai 12 sau chiar mai puţin. Mi-a făcut plăcere să primesc, mi-a făcut plăcere şi mai mare să dăruiesc.
    Cu prietenie,
    Adele

    RăspundețiȘtergere
  10. Foarte rau ca nu-ti faci reclama, o sa am in vedere sa-ti fac eu pentru ca lucrurile bune si oamenii frumosi trebuie popularizati altfel incat sa avem orificiile ocupate la o adica. Deci nu m-ar fi deranjat.

    Adele si eu fac asa, de exemplu am pus link pe Bucovina net cand am scris de Bucovina, si mai am cateva exemple. Deci cum as putea sa nu te inteleg? E OK, e OK, e OK!

    Iti multumesc pentru prietenie, e de pret.

    RăspundețiȘtergere
  11. Mulţumesc, cu reverenţă, pentru aprecieri, draga mea!
    Şi, privitor la prietenie, cu tot sufletul. :)

    Te pup.

    RăspundețiȘtergere

Hai, curaj!