11 mai 2010

Granita dintre cele doua lumi - Orasul PA, etapa 4, tema: "Cimitirul"

Agitatia dintre betoanele marelui oras si amenintarea valului de caldura prognozata de meteorologi l-au facut sa ravneasca la linistea si racoarea de dincolo de gard. Era un loc "necarismatic" dar acceptabil. Cel putin ziua. Numai ca pentru a trece dincolo trebuia sa indeplinesti niste conditii. Dintre toate, una ii parea cam prea de tot. La urma urmei nu putea sa fie chiar atat de rau in oras, chiar daca va fi foarte cald. Ce, parca n-a mai fost canicula si in alte veri? A fost. Si n-a murit. N-o sa moara nici acum.
Eticheta: PA-uri

6 comentarii:

  1. La vara s-o gandi ca la iarna sa nu inghete!:)

    RăspundețiȘtergere
  2. @In
    etapa 4 a avut deja loc, postez PA-urile cu care particip dupa ce are loc jurizarea pentru ca s-a stabilit sa se participe in mod anonim.
    Retin urarea pentru etapa in desfasurare, etapa 5, multumesc. Poti sa participi si tu daca vrei trimitand PA-uri sau jurizand, sau ambele; in dreapta e o rubrica unde gasesti amanunte daca dai cick pe "aici" sau daca ma intrebi iti spun eu amanunte, aici

    RăspundețiȘtergere
  3. angi, orice viitor raposat se gandeste la viitor

    RăspundețiȘtergere
  4. Hihi, ne-a dat de furca "necarismatic"-ul asta ! M-am gasit eu, carcotasa, sa il contest. Acum inteleg c-a fost licenta poetica.

    RăspundețiȘtergere
  5. licenta PAetica
    carcotasa nu esti, doar dornica sa ne jucam cat mai frumos in Orasul PA

    RăspundețiȘtergere

Hai, curaj!