31 mai 2010

Orasul electric

La etapa cu tema "Orasul electric" am trimis doua PA-uri, (dupa deadline)
Primului ii schimb acum titlul din "Batranul flasnetar orb" in "Flasnetarul orb". Si am mai taiat, uneori 500 de semne sunt prea multe cand vrei sa dai cu tifla electrificarii. Si nimeni nu ar putea-o face mai bine decat o flasneta si un orb, nu-i asa?

Flasnetarul orb
In fiecare seara orasul isi deapana povestea lui devenind misterios si cu mult mai frumos la lumina becurilor si vitrinelor iluminate. Parea ca nimic nu-i poate tulbura farmecul. Brusc, o pana generala de curent, il lasa in bezna, paralizat, fara stralucirea si muzica lui obisnuita. Doar dintr-un colt se mai revarsa o muzica duioasa ca o amintire placuta. Batranul flasnetar invarte manivela si zambeste.


Orasul electric
Un mixer gâjâie ajuns in pragul disperarii. Un aspirator se zvarcoleste nervos. Masina mea de spalat incepe sa-si ia apa in timp ce unu' din bloc incepe sa gaureasca peretii cu patima. Cand se calmeaza, sigur pe faptul ca are un play list irezistibil, da muzica tare. Un televizor uitat deschis turuie stiri in nestire. Un amalgam de zgomote blocate intre peretii monolit imi scobesc mintea si in gaura rezultata arunca un singur gand. Diabolic. Sa merg la tabloul electric al blocului sa desurubez sigurantele. Chiar daca o sa spal rufe cu mana.

Eticheta: PA-uri

2 comentarii:

  1. Primul PA este de o sensibilitate aparte,al doilea te aduce cu picioarele pe pamantul de zi cu zi.
    Frumoase amanoua!

    RăspundețiȘtergere

Hai, curaj!