15 iunie 2010

Parlamghinarii

Ca sa le vezi fetele adevarate trebuie sa-i privesti cand sunt obositi si isi pierd controlul. Azi noapte s-a transmis la tv direct de la Parlament pana spre ziua. Jovialitatea si autocontrolul disparusera la cei mai multi din parlamentari. Am vazut unul care s-a scarpinat putin in nas, apoi in ureche si dupa aceea a bagat foarte firesc mana in gura. Altul era deja cu mana in gura, isi musca o unghie. Era evident ca sunt plictisiti, obositi, ca putin le mai pasa, fie ce-o fi numai capul pe perna sa-l puna. Greu la deal cu boii mici! Cineva se uita peste umarul meu si ma contrazice. Zice ca-s mari. Mici sau mari, mi-au lasat un gust amar. Zici ca am baut ceai de anghinare. Ce-or face azi cu motiunea nu stiu. Stiu numai ca oamenii nu sunt la lucru, sunt la manifestatie. Si pe pensionari ii bate soarele in cap in timp ce protesteaza. Cred ca nu le mai pasa. Oricum sansele de supravietuire li s-au imputinat.
Etichete: scurte

4 comentarii:

  1. Ne trimit pe toti la râpă. Mai ales pe cei care nu mai produc nimic. Halucinant. Mi-e atat de greata incat nici nu pot sa comentez.

    RăspundețiȘtergere
  2. Leo, vorbesti de cei care nu produc nimic palpabil, nu? Ca in afara de ei, parlamentarii, nu stiu altii care sa nu produca nimic...de nici o culoare!

    RăspundețiȘtergere
  3. ...ziceam ce cei care nu mai produc nimic, din punctul lo rde vedere. Cei trasi pe linia moarta. Cei care nu mai sunt de folos. Limbajul nu-mi apartine.

    RăspundețiȘtergere
  4. punctul lor de vedere (chioara) ne-ar pune pe toti pe linie moarta ca sa le ramana lor liniile pe care trec trenuri

    RăspundețiȘtergere

Hai, curaj!