28 octombrie 2010

Nu ma umflu in pene...

Nu-mi vine sa cred, PA-urile mele au primit ceva voturi in etapa a treia; primul a primit 8 voturi, al doilea 5, e o surpriza, nu ma asteptam, pentru mine sunt multe, zic mai jos de ce.

Sunt un anonim aproape perfect, dintre apropiatii mei doar unul dintre copii stie de blog - copil extrem de ocupat cu ale lui si cu cei de varsta lui. Mi-a spus ca a intrat doar de cateva ori pe blogul meu "sa vada ce prostii mai scriu". Nu pot sti daca vorbeste serios, e un mucalit fara pereche si pregatit polivalent, ma spulbera dintr-o suflare in orice domeniu...Dar e si extrem de sensibil, nu vrea sa arate, e un dur - cel putin cu mine.

Nu-i spuneam nici lui dar sunt un om prevazator...daca candva le va fi dor de mine?
L-am rugat sa dea si celorlalti adresa blogului daca si cand va fi cazul dar ma gandesc foarte serios s-o mai dau cuiva, sa fie, cu "durul" nu poti stii...

14 comentarii:

  1. Micule print, aici ne asemanam.:)
    ;)şi ,,durii, mei intra rar pe blogul meu pentru a vedea ,,ce prostii mai scriu,,:))
    Dar scrierile tale sunt frumoase si sensibile aşa că..anonim sau nu, important e ca aceste scrieri să ajunga la inima celui care citeste.:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Posibil sa fie multi ca noi, oare cum am reusit sa-i facem "duri"? asta ar fi un subiect de discutie...
    Star, ca veni vorba, nu vreau sa ne complimentam reciproc dar vreau sa-ti spun de mult: imi place sa citesc PA-urile tale ptr ca sunt sincere si dragalase. Dincolo de ele se simte viata. Si mai e ceva, ai progresat fata de alte concursuri cand eu am pariat pe tine, lucru care ma face sa cred ca intr-o zi am sa citesc PA-uri foarte bune scrise de tine

    RăspundețiȘtergere
  3. hahaha :)
    imi place ca ne complimentam reciproc pentru treaba bine facuta... cred ca pana la urma va trebui sa-l convingem pe calin sa facem o forma tiparita a cuvintelor adunate cu ocazia sezatorii PAutorilor... si astefl si durii vostri vor putea primi ceva intru amintirea voastra... spun "voastra" caci durul meu este inca prea mic ca sa aiba atitudini rebele atat de pronuntate... but never say never :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Călin, care veghează :P, pune la cale si tipărituri. Acum ne antrenăm din greu, ne perfectionăm. Deja, cu fiecare concurs textele produse sunt tot mai bune, tot mai cizelate. Cred sincer că s-a adunat deja marfă (la capătul celor cinci săptămâni în palon cu sigurantă se va fi adunat) pentru o cărticică sprintară.
    Mai departe, scrie-n carte.

    RăspundețiȘtergere
  5. felicitări, ţi-am zis eu că promovarea dă roade:D

    RăspundețiȘtergere
  6. @bogdan
    toti am fost mici odata - asta ca sa te incurajez
    forma tiparita? e mai mult decat pot sa sper, sigur ca ar fain

    RăspundețiȘtergere
  7. @Calin care vegheaza:
    Si eu zic ca s-au facut ceva pasi;
    desi PA-ul e sublim pentru blogareala o carticica n-ar strica nimanui

    RăspundețiȘtergere
  8. @ing - tocmai ca in runda asta de am adunat si eu ceva punctisoare a lipsit pana si promovarea de pe blogul meu...te pomenesti ca ai facut tu ceva? In acest caz si nu numai stai pe-aproape, o sa avem nevoie de promovare pentru carticica :D

    RăspundețiȘtergere
  9. exista un psihiatru de exceptie- Augusto Cury- care are o carte tradusa si`n romana- „Parinti straluciti, profesori fascinanti“. cred ca lectura ei ii utila oricarui parinte, iar faptul ca i`ai dat „durului“ adresa blogului ma face sa te consider nu atat un parinte bun, cat un parinte inteligent;)

    RăspundețiȘtergere
  10. nick, tu esti parinte?
    daca da, nu pot sa sper decat ca esti un parinte bun si inteligent
    de psihiatru respectiv nu am auzit, recunosc

    Iti doresc duminica placuta!

    RăspundețiȘtergere
  11. momentan stau bine la capitolu` nepotzi, chiar acu` ma bucur de pushtii sor`mii si constat ca au deosebita placere sa`mi alerge matzu` prin casa:) o saptamana linistita si tie, printze;)

    RăspundețiȘtergere
  12. era cat pe ce sa cred ca esti bunic, Nick
    multumesc, la fel!

    RăspundețiȘtergere
  13. poi, na.. eu zic ca mi`s un.. (bun)nic(k) ;)) venit, citit, placut, votat;)

    RăspundețiȘtergere
  14. va sa zica tu esti pe faza la vot...nu ma mai asteptam, merci buni! (chiar ca esti bun-nick!)

    RăspundețiȘtergere

Hai, curaj!