31 martie 2011

Numai iubirea

"Această etapă a concursului de proză arhiscurtă AutoPArtret (găsiti regulamentul aici) se numeste Numai iubirea, întrucât vă provoc să povestiti, în 500 de semne (cel mult 550), cel mai năstrusnic/nebunesc lucru pe care l-ati făcut sub impulsul iubirii fiind. Căci a fi îndrăgostit te mână, uneori, să cam faci nefăcute. Cu gratie si candoare, e drept". (Calin Hera)

E greu sa rezisti unei asemenea provocari si poate nu-i asa usor sa alegi cel mai nebunesc lucru daca ai facut mai multe... Iata unul de care-mi amintesc de parca s-a petrecut ieri (o amintire de fix 500 de semne).

Alunecare
Eram o patinatoare buna. Pe schiuri nu ma urcasem niciodata. Fetele din tabara se dadeau cu saniuta, hopa-hop. Cand l-am vazut pe el pe partie m-am hotarat. Am inchiriat schiuri. Mi-am dat drumul la vale saltand cum vazusem la tv. O pirueta ca pe patine m-a facut sa ma intorc cu spatele la vale si sa alunec asa pana jos. Partia era de incepatori dar tot am prins viteza. Nu stiu cum am reusit sa ma tin in echilibru fara sa cad. El nu m-a crezut ca e prima oara cand "schiez". M-a durut.

4 comentarii:

  1. Poate nu te-a crezut,dar sigur te-a remarcat.:)

    RăspundețiȘtergere
  2. a durut neîncrederea lui sau căzătura neîmplinită de la final? :)

    RăspundețiȘtergere
  3. ei, ma remarcase dinainte... putin

    RăspundețiȘtergere
  4. @Bogdan
    oho, daca mai si cadeam... si asa nu-mi inchipuiam ca de sus se vede frumos ce-am facut eu pe partie

    RăspundețiȘtergere

Hai, curaj!