Dupa ce le-am fiert in foi de ceapa pe unele le-am sacrificat si le-am invelit in abtibilduri.
Imi plac mai mult cele simple, cu frunzulita.
Pun cateva poze si dispar in "laborator".
SPOR LA TREABA!
nu stiu de unde a aparut pe oua un puisor!... |
a sarit puisorul de pe oua!... |
Eu abia azi ma apuc de aceasta operatiune.E o traditie la mine,ouale le vopsesc in Vinerea Mare.
RăspundețiȘtergeremetoda mea e aceeasi,frunzulite,ciorapi,coji de ceapa!:)
Am aflat ca daca le fierbi in apa de spanac ies verzi,iar daca le pui in apa de sfecla rosie devin ticlam.N-am incercat inca ,dar poate incerc ...odata.
Tare frumoase sunt operele tale!
frumoase, sa le mancati cu bucurie!
RăspundețiȘtergerePaste fercit!
m-am gandit si eu la obtinerea altor culori, in loc de spanac se poate pune stevie poate iesi un verde mai inchis; in fiecare an imi propun sa incerc si apoi ma grabesc si fac numai in ceapa... data viitoare incerc si alte culori. Am zis!
RăspundețiȘtergereAjna, multumim, numai bine!
RăspundețiȘtergere