16 iulie 2011

Blogger - dolce far niente

"cautare dupa Le Petit Prince"




Azi se implinesc doi ani de la prima postare pe acest blog si tot atatia de cand am descoperit altfel lumea internetului. Pana atunci am intrat pe net ca tot omul, cautand mai un curs valutar, mai o informatie... Cu doi ani in urma, insa, am descoperit blogosfera, o lume vasta si interesanta prin care abia daca am facut cativa pasi.

Am blog, blogger ma numesc?
Nu ma consider un blogger adevarat, trebuia sa invat mai mult despre platforme, tehnici de promovare... Din acest punct de vedere am fost bloggerul-dolce far niente. De scris am tot scris, poate am progresat putin. Cineva din neant da din aratator si ma dojeneste bland: "Se putea mai bine, blogger Mic Print!". Nu mai da, Antoine! Recunosc, la un moment dat am crezut ca voi face mai mult pentru tine. Dar, sa stii, am scris cu drag.
Multumesc celor care m-au insotit la drum, v-am simtit prezenta chiar daca unii dintre voi n-ati comentat. Nu e putin lucru sa nu te simti singur, va datorez mult. Daca cuiva trebuie sa i se spuna 'la multi ani', aceia sunteti voi, dragii mei cititori.
             L a    m u l t i    a n i !

7 comentarii:

  1. Aaaa... La multi-multi-multi ani (atat virtuali, cat mai ales reali) si la cat mai putine zbateri !

    RăspundețiȘtergere
  2. Leo
    aaa, Leo, ce onoare!
    Cum, se poate si fara zbateri?

    RăspundețiȘtergere
  3. Angi si Leo,
    Dragele mele, abia acum am gasit comentariile voastre, imi cer scuze pentru intarzierea cu care v-am raspuns

    RăspundețiȘtergere

Hai, curaj!