14 decembrie 2011

Desert cu fructe




Se culeg vara.
Se pun la congelator vara.
Se consuma iarna.

Sau:
- se pun la fiert cu zahar si apoi se strivesc intr-o sita ca sa scapi de seminte, (vara).
Se obtine un gel care pastrat in borcan se poate folosi la prajituri si torturi, (iarna).
In afara de gustul dulce-acrisor care face desertul deosebit, gelul respectiv da culoare fabuloasa dulciurilor mai ales folosindu-se langa alb (glazura, frisca).

Sau:
- se coc vara
- se fotografiaza, vara.
- se pun pe blog, iarna
- se pune link-ul la Carmen, iarna.

16 comentarii:

  1. Se culeg ele vara, dar ce te faci dacă apare lângă tine şi...Moş Martin ?

    RăspundețiȘtergere
  2. As vrea eu sa apara un Mos Martin in curte... l-as imblanzi (pot, sunt Micul Print)

    RăspundețiȘtergere
  3. Instrucţiuni precise, mulţumiri aidoma!

    RăspundețiȘtergere
  4. am eu un multumesc ceva mai precis pentru tine: multumesc ptr vizita!

    RăspundețiȘtergere
  5. Simpatica la instructiuni si dulce acrisor la desert.

    RăspundețiȘtergere
  6. Se consumă pe nerăsuflate... :)
    Ador fructele de pădure!
    Seară frumoasă! :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu mă omor cu ele, dar arată fain.

    RăspundețiȘtergere
  8. @ Sara
    ... se consuma multe, daca-ti plac asa tare

    RăspundețiȘtergere
  9. @ Abbi
    cele coapte sunt si cele mai frumoase

    RăspundețiȘtergere
  10. buna idee! fructele sunt delicioase!
    Happz WW!

    RăspundețiȘtergere
  11. se coc vara se fotografiaza vara se mananca iarna pe blog samoara de pofta altii;))

    RăspundețiȘtergere
  12. carmen
    gelul chiar e grozav, incearca la anu'

    RăspundețiȘtergere
  13. cypy
    lasa ca imediat vine vara iar!...

    RăspundețiȘtergere

Hai, curaj!