8 noiembrie 2010

Palonul sase, de care, fireste, nu scapam

Zice-se ca de ce ti-e frica nu scapi...Asta nu inseamna ca daca nu ti-e frica, scapi. Uite, mie nu mi-e frica de PAlonul sase si nu scap de el. Sper sa nu scap nici de voturi pentru el.

Ce e un palon? E! De ce n-ar fi decat palton, pilon, ponton, balcon, balon si alte... on-terminate si sa nu fie tocmai el, palonul, atat de inspirat, saltaret, pezevenghi, chiar ilustru - daca-l mai zgandarim mult, deja e foarte cunoscut pe google, daca nu ma credeti dati un "chercher".

A, da, tema pentru palonul sase: "Frica".
Am sa trimit doua PA-uri, unul mai vechi prelucrat la 500 de semne, mai bun ar fi fost la concursul de PAverbe, si un altul proaspat iesit din pestera, era sa zic frigider.

De ce ti-e frica nu scapi
Si-l imagina delicat si cu o mare inteligenta a simturilor – pentru ea era calitatea care conta cel mai mult la un barbat. S-a intamplat sa-l intalneasca si sa aiba acelasi drum. Au flecarit, s-au oprit la tarabe, el s-a aplecat sa vada ceva, ea i-a pus o mana pe umar tragand usor, sa vada, chipurile, mai bine. Au continuat drumul fara sa se atinga, facand fata unei atractii irezistibile. Aflata ca intr-o transa placuta, trairea femeii era totusi umbrita de o teama: sa nu se trezeasca din somn.

Revelatie
Statea zgribulit intr-un colt al pesterii fiindu-i frica de focul care ardea in apropiere. Mai tarziu, de frica sa nu inghete, a cutezat, s-a apropiat, si s-a incalzit atat de bine incat l-a luat somnul. A visat ca in jurul focului se adunasera unii care mancau din ceva rotund. Ii era foame si frig si se aseza pe glezne mai aproape de foc, cand, descoperi chiar la picioarele lui, mai multe obiecte rotunde cu resturi de mancare in ele. Ar fi mancat dar n-a facut-o, de frica. Prea duhneau a E-uri!

2 comentarii:

  1. haha faine amandoua si prin umorul lor sunt parca putin ireventioase fata de frica si de teama ce pareau starnite de tema cu nr. 6...

    RăspundețiȘtergere
  2. e doar un 6, la 66 ar fi mai rau dar nu ajungem ca dureaza doar 5 saptamani

    RăspundețiȘtergere

Hai, curaj!