15 noiembrie 2010

Pastilele - tema celui de-al saptelea palon

Stilul cameleonic
Cum adica „Pastilele”? Eu stiam ca „stil”, un stil - doua stiluri, face la plural, articulat, „stilurile”. Bine, inghit si trec mai departe. Stilul unui PA. Orice autor de Proza Arhiscurta isi formeaza, cu timpul, un stil propriu care devine recognoscibil. E mare lucru sa ai un stil propriu, dar e si mai grozav sa poti scrie in „N” stiluri, eventual in stilul altor autori. Sa ai un stil cameleonic. Daca n-as semna acest PA, m-ati recunoaste? Dupa ce, in afara de „fix 500”? Poate dupa ghilimele?

De ce se numesc pastilele, hapuri
De-a lungul vremii s-a constatat ca majoritatea oamenilor detesta sa ia pastile. Metoda cea mai rapida e sa le arunci pe gat, hap…si gata! Ai trecut hopul. Pana la urmatorul hap treci alte hopuri, si hop, vine ceasul cand trebuie sa iei hapul. Il arunci pe gat, hap…si gata! Ai mai trecut un hop! Hap dupa hap treci toate hopurile.

8 comentarii:

  1. hai ca mai avem un hap si-un hop pana la etapa finala :)

    RăspundețiȘtergere
  2. hai!
    (nu ma prea mandresc cu contributia mea la aceasta etapa; PA-ul cu hap si hop ar trebui lucrat, voiam eu o chestie dar n-am prea reusit...)

    RăspundețiȘtergere
  3. al doilea mi-a plăcut, se votează:D hap:))

    RăspundețiȘtergere
  4. multumesc ca-mi esti alaturi desi bolnavior...
    cand am votat eu, (pe altii, ca doar n-o sa ma votez pe mine, era un singur vot, acum cu al tau cred ca-s doua...

    RăspundețiȘtergere
  5. @ ing
    tu ce hapuri ai luat in afara de aer de munte?

    RăspundețiȘtergere
  6. :)) dupa aerul de munte am considerat ca e necesar sa mai potentez natura care mi-a invadat simturile si am iesit intr-un club Oldies (cand am timp voi scrie de experienta) fum, alcool tot ce e mai bun pt gatul meu:) cu toate astea simt ca mi-am mai revenit un pic:)

    RăspundețiȘtergere
  7. cu asemenea hapuri ma mir ca mai treci hopurile

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu ma lupt dar dorinta de a nu sta degeaba ma bate:) ma oftic doar pt ca faceam un 2010 fara nicio imbolnavire daca nu se ivea asta:(

    RăspundețiȘtergere

Hai, curaj!