12 noiembrie 2010

Unde sunt pilulele de altadat’?

Nu ma gandesc la compensate sau necompensate ci la alte medicamente, pilule de ras. Pe vremuri, erau o gramada in revista „Urzica” sau in almanahuri. Dar, daca tot e unii care ne face sa radem gratis, de ce sa mai dam banii pe „almanahe”?

Profit de pilule ca sa anunt..."Pastilele". Adica tema celui de-al saptelea palon din concursul de PA-uri "Cinci saptamani in palon" cu care va bat la cap de o vreme, si la care dragii de voi votati, va multumesc!

La aceasta etapa am trimis doua PA-uri, le postez mai tarziu si pe blogul meu, daca nu mai aveti rabdare se pot citi aici, la locul crimei.

5 comentarii:

 1. Buna Ziua!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor si nu numai.
  Am vizionat cu atentie blogul tau si vreau sa spun ca am fost foarte fascinat de ceea ce am gasit. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Încep sa îl citesc cu drag.
  Noi promovam la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tau ; am specificat sursa articolului si am deschis si un subiect pe baza acestuia. Daca doresti, poti sa ne recomanzi orice articol si noi îl vom promova.
  Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
  Ne-ar face placere, de asemenea, sa stim ca ai dori sa ne sustii în acest proiect de radio si sa accepti o eventuala colaborare.
  Pe Radio Whisper se difuzeaza toate genurile de muzica, exceptând manele si piesele necenzurate, avem si câteva emisiuni, stiri etc. Ne-am propus sa realizam un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de sustinerea si ajutorul tau si al celorlalti colegi bloggeri. Dorim sa cream o echipa numeroasa, de oameni cu un talent aparte si m-am gândit ca, poate, ai vrea sa ni te alaturi si sa colaboram, binenteles, pe unul dintre domeniile care îti place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile si modul de a gândi al bloggerilor si al ascultatorilor nostri.
  Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tau si sa ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un email asculta.whisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
  Multumesc,Cu stima Vlad!

  RăspundețiȘtergere
 2. PetitPrice m-ai facut sa-mi amintesc de Urzica... maine seara voi cotrobai prin biblioteca veche, sa vad daca nu mai dau peste un numar de atunci, ada pentru rememorarea vremurilor de atunci. Bafta la PAstile si noapte buna, Alteta.

  RăspundețiȘtergere
 3. Buna Vlad, multumesc pentru propunere, o sa va ascult, deocamdata am pus o legatura spre voi in rubrica din stanga sus

  RăspundețiȘtergere
 4. Buna dimineata excelenta, va multumesc si va doresc si eu succes daca nu cumva s-a terminat votarea ca n-am intrat inca sa vad ce si cum

  RăspundețiȘtergere

Hai, curaj!