11 noiembrie 2010

Un fel de buletin meteo

Vara se lateste peste toamna, culmea, dupa ce toamna si-a anuntat sosirea cu plecarile de pasari, ploi si mârâieli de vânt. Ieri, soarele a ars prea tare chiar si pentru o toamna blanda, daca nu adia vantul, copacii ramasi fara straie ar fi putut sa faca insolatie. Fireste ca n-am crezut in razele lui dar cu cat nu credeam el se incapatana sa demonstreze - si-mi tragea cate un perdaf si una peste ochi... Azi s-a lasat de demonstratii, e o zi de toamna blanda, care ne pasuieste.

8 comentarii:

  1. Azi noapte pe la noi a fost o furtuna cu fulgere si tunete.Azi e o zi mult prea insorita pentru aceasta perioada.Nu pot sa ma plang de acest lucru,chiar imi place!:)

    RăspundețiȘtergere
  2. şi la noi au venit norii şi o adiere blândă îmi aduce iz de munte de pe culmi...

    RăspundețiȘtergere
  3. pai Alteta Voastra, daca facem buletin atunci sa avem niste legaturi si cu reporterii din teritoriu, sa ne facem si noi o imagine mai ampla. Peste melegurile blogaresti pe care le pastoresc bate un vant usor de la Nord Vest si cerul este senin cu un soare calduros de toamna. Dar pana ieri a turnat cu galeata de credeam ca-mi va matura toate postarile, cu comentarii cu tot :)

    RăspundețiȘtergere
  4. @angi
    te pomenesti ca iarna intarzie ca sa se pregateasca sa tina mai mult

    RăspundețiȘtergere
  5. @bogdan
    chiar ca niste reporteri din teritoriu, mi-a placut ce ati scris, Eminenta
    Inseamna ca meleagurile tale blogaresti (doua?) sunt tocmai bune de cutreierat

    RăspundețiȘtergere
  6. cam asa, insa moral doar unul este al meu, peste celalalt guverneaza o zana buna (care mi-e si sotie) si unde particip doar cu partea de fotografie a bijuteriilor facute de domnia sa.

    RăspundețiȘtergere
  7. Imi place sa privesc astfel de bijuterii in care se simte mana omului, va doresc succes in ce intreprindeti impreuna

    RăspundețiȘtergere

Hai, curaj!