12 noiembrie 2010

Unde sunt pilulele de altadat’?

Nu ma gandesc la compensate sau necompensate ci la alte medicamente, pilule de ras. Pe vremuri, erau o gramada in revista „Urzica” sau in almanahuri. Dar, daca tot e unii care ne face sa radem gratis, de ce sa mai dam banii pe „almanahe”?

Profit de pilule ca sa anunt..."Pastilele". Adica tema celui de-al saptelea palon din concursul de PA-uri "Cinci saptamani in palon" cu care va bat la cap de o vreme, si la care dragii de voi votati, va multumesc!

La aceasta etapa am trimis doua PA-uri, le postez mai tarziu si pe blogul meu, daca nu mai aveti rabdare se pot citi aici, la locul crimei.

4 comentarii:

  1. PetitPrice m-ai facut sa-mi amintesc de Urzica... maine seara voi cotrobai prin biblioteca veche, sa vad daca nu mai dau peste un numar de atunci, ada pentru rememorarea vremurilor de atunci. Bafta la PAstile si noapte buna, Alteta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Vlad, multumesc pentru propunere, o sa va ascult, deocamdata am pus o legatura spre voi in rubrica din stanga sus

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna dimineata excelenta, va multumesc si va doresc si eu succes daca nu cumva s-a terminat votarea ca n-am intrat inca sa vad ce si cum

    RăspundețiȘtergere

Hai, curaj!