30 iunie 2011

Alta zi, alta proza arhiscurta. Poezie arhiscurta?

Am gasit pe un colt din agenda schita unor versuri.
Acum am schimbat foarte putin un vers, mai precis i-am taiat un cuvant in plus.
Am vrut sa continuu cu strofa a doua dar mi-am dat seama ca spune tot ce am avut de spus.
Proza arhiscurta exista, e un fapt incontestabil.
De ce n-ar exista si poezie arhiscurta? Ar putea fi ceva intre epigrama si haiku?

Soarele inroseste orizontul si dispare in pripa
Astazi se duce dupa Ieri sa stea la o pipa
Maine se aseaza pe locul unde Ieri si Azi au prins a sapa
I-a venit si lui randul sa scrie. Si scrie: alt PA.

3 comentarii:

 1. Buna Seara!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper – un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
  Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi luăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
  Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

  http://www.radiowhisper.com
  Multumesc,
  Cu stimă Vlad!

  RăspundețiȘtergere
 2. Buna seara, multumesc pentru aprecieri, puteti sa-mi scrieti pe adresa de email cu ce pot sa va ajut in afara de a pune banner si link; adresa de e-mail e pe rubrica din dreapta, sus.

  RăspundețiȘtergere
 3. @ Vlad
  N-am primit niciun mail, dupa cum ma si asteptam. N-am avut curiozitatea de a intra pe saitul radiowhisper in numele caruia mi-ai scris, e rau?
  Stii ce? Consider ca nu te intereseaza decat sa faci rost de materiale gratis pentru a avea ce transmite la radio; nu sunt de acord cu felul in care procedezi, ti se pare corect ca intai sa transmiti si apoi sa-mi aduci la cunostinta? Ma lipsesc de aprecierile pe care mi le-ai facut, preferam un minim de respect si anume sa imi ceri acordul in prealabil difuzarii articolului meu.

  RăspundețiȘtergere

Hai, curaj!