25 noiembrie 2010

Sa urci trepte...

10 comentarii:

  1. chiar dacă te poți împiedica de colțuri sparte..

    RăspundețiȘtergere
  2. Putem sa completam dupa puncte-puncte ?
    ... inseamna sa-ti inalti trupul si, odata cu el, sufletul.

    Si multumesc frumos pentru nominalizare ! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Leo,
    nu putea fi altcineva mai dorit sa completeze aceste puncte de suspans
    N-ai de ce sa-mi multumesti si nu te-am nominalizat fiindca m-ai nominalizat tu, ai fost prima la care m-am gandit imediat ce am citit

    RăspundețiȘtergere
  4. ... merită doar dacă ştii ce e le final, moment în care te zbaţi să urci chiar dacă picioarele ţi-s obosite.

    RăspundețiȘtergere
  5. sa-ti spun drept nu-mi mai arde sa urc decat trepte ca acestea, care duc la un castel de demult

    RăspundețiȘtergere
  6. pentru că ai închis comentariile la ZĂLIST:) o să-ţi postez aici.
    Atenţie limbaj semivulgar:
    Draga mea, tre să te doară în paişpe dacă eşti mai sus sau mai jos în zălist. Chiar contează un amănunt de genul pentru tine? Faci bani din blog-ul ăsta? Dacă DA atunci e de înţeles, dacă NU atunci nu văd de ce te-ar interesa traficul şi alte măgării de genul. Ştiu te bucură când vezi că ai avut 100 de cititori într-o zi dar asta nu înseamnă că cifra asta de exemplu trebuie să se păstreze. În plus faţă de astea sunt articole bune şi articole proaste. Dacă ai făcut un articol prost nu trebuie să te aştepţi ca lumea să ţi-l citească de două ori din politeţe. Asta este shit happens. Personal mă piş cu boltă pe zălist. M-am uitat o singură dată acolo pentru că deja eram agresat vizual de poziţiile unora prin zălist (afişate pe blog). Băi nene mi se rupe mie dacă numero uno sau 154432. Dacă ai un articol bun îl citesc şi-l comentez, dacă e prost poţi să ţi-l bagi la loc de unde l-ai scos.
    Încheiere:
    Micule prinţ nu te amărî că nu are rost. Cei care te citesc constant vor fi aici şi la bine şi la rău indiferent de poziţia ta din zălistul vieţii. Hai mai bine să bem o cafea şi să povestim de viaţă.
    PS. O să vă provoc imediat la o şmecherie.
    PS2 Mi-am făcut cu mânuţele astea două un banner
    http://injineru.blogspot.com/p/primesti-ma-la-tini.html
    Te aştept la cafea??:))

    RăspundețiȘtergere
  7. PPS ai eroare la widget-ul cu persoane interesate (cel puţin la mine)

    RăspundețiȘtergere
  8. @inj
    Am vazut-o si eu o data dar se reface repede, mai e?
    raspund si la restul

    RăspundețiȘtergere
  9. ing, stiu ca ar trebui sa mi se rupa... nu, nu fac bani cu blogul si mai stiu si ca e posibil ca zapacilistu sa ma fi penalizat saptamana asta din cauza ca am postat asa de mult continut neoriginal, adica cartea lui Antoine, dar spune si tu, cum puteam sa n-o fac? Penalizarea a fost mica, un -75 dar mi-a sarit tandara, s-a nimerit sa mai fie o pricina. Si lasa ca stiu eu, altadata postam numai de la mine si tot m-a omorat, cata rabdare sa aiba omu'?
    Refren (...stiu c-ar trebui sa mi se rupa, tra-la-la)
    ...Dar: sa nu te astepti de la mine la normalitaturi; ma imprastii in tot felul de chestii, legat de zalist imi propusesem sa ajung la pozitia 1000 fara blogroll sa vad daca se poate, am ajuns aproape si nu m-a mai interesat demonstratia; apoi, am vazut ca pe blogeri ii intereseaza trafic, chestii, am zis sa fiu si eu in randul lumii dar ti-ai gasit, naravul din fire...mi-a iesit prin piele!
    Refren...
    Si gata, da-l incolo, hai sa bem cafeiu! Si da bannerul incoace ca-mi esti preten! Iti faceam eu unu dar precis e mai fain al tau!

    RăspundețiȘtergere

Hai, curaj!