14 ianuarie 2011

Virtutea virtuala

Trebuie sa arat ca, in sfarsit, ma simt in largul meu pe blogul meu. Am ramas cu vizitatorii care vin aici pentru ca le place, pentru ca sunt curiosi sau pur si simplu ca au timp de pierdut. Unii comenteaza, altii nu, dupa cum le dicteaza simtirea. Am scapat de categoria "te vizitez ca sa ma vizitezi, eventual sa-mi cumperi produsul, te comentez ca sa ma comentezi, eventual pozitiv, cat mai pozitiv".

E momentul sa spun ca atunci cand am lasat un comentariu pe un blog am facut-o pentru ca am simtit nevoia, niciodata premeditat, ca sa ma vand. In caz ca am vrut ca acel blogger sa vina si el la mine pe blog i-am spus-o de-a dreptul, i-am pus un link si l-am chemat, apoi l-am lasat in pace, sa aleaga, mai vine sau nu, treaba lui.

Astazi decernez medalii. Decernez medalia si titlul "Virtutea virtuala" (am inventat-o azi, maine o voi inregistra la OSIM), tuturor vizitatorilor dezinteresati, chiar si celor pe care nu-i intereseaza catusi de putin continutul blogului meu. Ii prefer de departe pe acestia celor care mi-au lasat comentarii de circumstanta, complezenta si alte cauze concubine sau conbobine (a nu se cauta cuvantul in dictionar, nu exista).

In virtual nu putem fi altceva decat in viata reala, eu nu pot. In viata reala stabilesc contacte cu usurinta si ma bucur de simpatie pana ce imi casuneaza sa arunc oarece verde in fata, cel putin o ironie, ceva, sau fac o ciudatenie care propriu-zis nu e o ciudatenie doar ca asa li se pare lor, simpatizantilor, care se grabesc sa ma descalifice si ma arunce in dizgratie, desi eu cred ca numai si numai fiindca n-am avut parte de mediul potrivit.

Ceva imi spune ca in virtual "ciudatii" nu sunt aruncati in dizgratie. Vediamo.

13 comentarii:

  1. daca se dau medalii, hop si eu!
    p.s. esti la tine "acasa", asadar tu faci regulile;

    RăspundețiȘtergere
  2. haha, ”virtutea virtuală” sună foooarte bine. felicitări pentru inițiativă.

    RăspundețiȘtergere
  3. La "a nu se cauta cuvantul in dictionar, nu exista" m-a bufnit rasul, dar ce ai scris tu aici e serios.
    Atitudinea asta exista si in viata reala. Sunt oameni care te plac pentru ca vor ceva de la tine. Unii pica in capcana si cred ca au multi prieteni. Relatiile dintre oameni sunt de cele mai multe ori de conjunctura si din interes.
    Si eu spun ca in virtual nu poti altfel decat in realitate, chiar daca vrei sa pari altcineva, te dai de gol mai devreme sau mai tarziu.

    Ciudatii vor gasi intotdeauna niste ciudati ca ei cu care sa impartaseasca ciudateniile, caci, vorba proverbului, cine se aseamana... etc. Niciun risc, nicio dizgratie.

    ...Si nici nu stii cat de mult m-am bucurat cand am citit prima fraza !

    RăspundețiȘtergere
  4. Dand,
    Stii genul acela de parinti "eu te fac, eu te omor" ? Eu nu-s, nici macar pentru copilul-blog.
    Mii de multumiri pentru prezenta ta discreta, te astept ori de cate ori ai timp

    RăspundețiȘtergere
  5. Bogdan,
    suna bine, nimic de zis, ma felicit

    RăspundețiȘtergere
  6. Leo,
    Ce clar explici tu, ai acest dar. Nu am ce sa mai adaug.
    (Daca ti-au placut conbobinele, mai poftiti, ca mai avem)

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce de-zbateri aici! Bă, Prinţ, io citesc da' nu comentez. Şi în acest moment de maximă sinceritate, îţi spun aşa: ai "păpat" o literă din titlul postării anterioare :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Mon, o sa indrept, multumesc mult, daca tot citesti sa-mi mai zici, sa nu ramana asa. Am realizat si eu ca am inceput sa pap litere, e un fel de surmenaj... Ar trebui sa recitesc si sa corectez dar fac economie la privit la calculator, nu glumesc.

    Ma onoreaza ca citesti, bă, Mon, eu sunt un parlit de scriitor

    RăspundețiȘtergere
  9. Gata Mon, am corectat; imi vine sa rad, ce lipsa de noroc, tocmai in titlu si tocmai in acel titlu! Nu cred ca am mai comis asa ceva pana acum, trebuia sa fie un inceput!

    RăspundețiȘtergere
  10. Important e că ştim ce-a vrut să spună autorul ;) (care nu e tocmai un "pârlit", parol)

    RăspundețiȘtergere
  11. păi medalia?:) unde e? ca la norişori vreaaaaaau medalia:D:)) haide ştiu că ai una ascunsă într-un jpeg pe undeva:P
    frumoasă idee apropo:)

    RăspundețiȘtergere
  12. Mon,
    Important e ca cititorul e destept si pricepe chiar daca autorul nu a gasit cele mai fericite formulari

    RăspundețiȘtergere
  13. Ing
    Nebunaticule, te-ai invatat, acum vrei medalie
    Poate-poate...

    RăspundețiȘtergere

Hai, curaj!